CSÉGÓ

2012.06.16. 17:26 Zoo1999

Counter-Strike:Global Offensive

http://store.steampowered.com/app/1800/

Megjelent az új Counter Strike [beta]. Lassan már jobban hasonlít a COD-hoz mint a régi jó CS verziókhoz?

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) fejlesztésekor a készítők ügyeltek arra, hogy a CS:GO kövesse ugyanazt az úttörőnek számító, csapat-alapú akciójáték vonalat, melyet elődjei a CS1.6, CS:Condition Zero és a CS:Source elkezdtek.

A Valve hivatalosan is megerősítette, hogy a CS:GO a Counter-Strike egy új verziója, modifikációja lesz, a “CS2″-ről szóló pletykákat pedig teljes mértékben cáfolta. A grafika szépségéről ezúttal a Source alapos ráncfelvarráson átesett motorja lesz a felelős, amelyet a 2011 őszén megjelent béta verzió keretein belül mi is megcsodálhatunk.

A hagyományos mapokat vélhetjük majd felfedezni a GO-ben is, de_ illetve cs_ pályarendszereket kell elképzelni. Ennek egyszerű oka az, hogy távoli terveik között szerepel a CS:GO versenyjátékká való nevelése.


Olvashattuk korábban (2012-04-29) a(z) http://www.hunworld.com/counter-strike-global-offensive-beta-teszt/ oldalon.

 

 

 

 

Ez itt egy kép a játék hivatalos honlapjáról. 

http://store.steampowered.com/app/1800/

 

 

 

 

 

 

Ez egy béta teszter által készített gameplay videó.

 

Szólj hozzá!

Címkék: cs go

A bejegyzés trackback címe:

https://every.blog.hu/api/trackback/id/tr944592458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása