Multi Theft Auto: San Andreas

2012.06.17. 00:12 Ben1

Ez a játék, talán kevésbé ismert. Legtöbbek inkább a SAMP-t ismerik mint san andreas multiplayer-t. Ez viszont, szerintem sokkal élvezetesebb és jobb lehetőségeket nyújt társánál.

 

Roleplay módról röviden

 

A legnagyobb szerver, ami jelenleg fut, 4096 férőhelyes és általában 700-1200-an vannak rajta. Roleplay szerver, ami annyit jelent, hogy úgy kell ott játszani, mint egyfajta valós élet. Választani kell szakmát, lehetsz buszsofőr, taxisofőr, rendőr, kamionos, prostituált, drog díler, fegyverárus a feketepiacon, rabló, zsebtolvaj, betörő, stb... Házat kell venni, ahol lakhatsz, autót amivel közlekedhetsz és üzemanyagot bele, amikor elfogy. Ha körözésed van, akkor egy másik játékos, aki rendőr, jön és letartóztat, majd le kell töltened a börtön büntetésed, pénzbírságod. Természetesen nyithatsz bankszámlát is, ahová gyűjtheted a pénzed. Még ilyen sok szép dolgot lehet csinálni a roleplay szervereken.

 

Freeplay mód

 

Ebben a módban valódi cél nincsen. A legnagyobb szerver, ami ilyen móddal működik, jelenleg 60 férőhelyes. Nem túl nagy, mégis népszerű és jó szerver. A feljutás nehézkes, inkább délelőtt, dél körül gyorsabb. Erről a szerverről készült az alábbi videónk:

DKR Freeroam szerver

 

 Ez a mód az, ahol azt csinálsz, amihez kedved van. Ingyen lerakhatsz magad mellé akármilyen járművet, tunningolhatod azt ízlés szerint, ha meghalsz, újraéledsz, oda teleportálsz ahova akarsz, stb... Az ilyen móddal futó szervereken általában vannak extra lehetőségek, mint pl.: vezethető rakéta, vezethető hőlégballon, tapadó járműkerekek, ami segítségével fejjel lefelé is stabilan áll a jármű. Egyes szervereken vannak olyan esetek is, amikor a vízszint elárasztmindent és egy hely marad víz felett: a nagy hegy, vagy előfordulnak lávakitörések stb...

 Freeplay mód menü

gta_sa 2012-06-17 01-02-23-25.png

Funkciógombok:
- kill: öngykilkosság
- skin: kinézet választása
- anim: animáció bejátszása
- utilities (weapons): fegyver választása
- clothes: ruhák választása (csak CJ kinézet esetén)
- warp: teleportálás egy játékoshoz
- stats: képességek
- name color: névszín
- map: teleportáláshoz használatos térkép (dubla kattintás a térkép valamely pontjára)
- int: bizonyos épületek belsejébe teleportálás
- create: jármű lerakása
  - repair: jármű javítása
  - flip: jármű kerékre állítása (ha felborult)
  - upgrades: fejlesztések (nitró, hidraulika, kerekek, stb.)
  - color: jármű színe
  - paintjob: mintázatos festés
  - light color: fényszóró színe
- time: idő beállítása
- weather: időjárás beállítása
- speed: időjárás/idő változás sebessége

 

Hivatalos weboldal: www.mtasa.com

Szólj hozzá!

Címkék: multi szerver grand auto andreas mta san multiplayer theft dkr freeroam roleplay

A bejegyzés trackback címe:

https://every.blog.hu/api/trackback/id/tr364593068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása